The News The Releases

Carolina Wallin Pérez – Innan Jag Dör Vill Jag Leva Igen

Carolina Wallin Pérez – Innan Jag Dör Vill Jag Leva Igen

Vem kunde tro något annat, det var ju vi två. Till slut visste jag varken ut eller in, om du skulle vara 1. LOST ELLER KVAR. Alla tyckte så himla 2. SYND OM DIG, som att du inte hade något val eller ansvar. Men jag visste hela tiden att det var 3. DU SOM HADE FEL. Mina vänner sa alltid så kloka saker, hade alltid svar. Ibland velade jag och ville att du skulle 4. GÅ, MEN TA MIG MED DIG, springa iväg och stanna kvar. Allt på samma gång. Till slut hittade jag rätt och 5. JAG VET ATT DU SER MIG idag, jag vet att du ser när jag 6. HÅLLER RENT efter alla våra misstag. Städar upp allt som skavde, allt som gick fel. Jag visste hela tiden att jag är 7. MER ÄN DU KLARAR AV, jag är mer än alla de där stunderna av tvivel, alla stunder av krav. 8. INNAN JAG DÖR VILL JAG LEVA IGEN, det vet jag mer nu än någonsin. Det har tagit ett tag, men 9. OM DU VÄNTAR så kommer du förstå, återigen, att det var 10. (BONUS) DU SOM HADE FEL (AKUSTISK VERSION)

Text & musik spår 2, 3, 4, 5 & 8: Carolina Wallin Pérez & Anton Toorell
Text & musik spår 6: Carolina Wallin Pérez, Anton Toorell & Raeel Raissi
Produktion spår 2, 3, 4, 5, 6 & 8: Anton Toorell & Carolina Wallin Pérez
Text, musik & produktion spår 1, 7 & 9: Carolina Wallin Pérez
Mix & master: Sami Sirviö at Park Studios
Mix spår 8: Niclas Lindström & Sami Sirviö at Park Studios
Inspelad at Studio Brus, Palazzo Stabile & Park Studios.
A&R: Peter Ejheden at psykbunkern
Du Som Hade Fel: Sami Sirviö – gitarr
Övriga låtar – alla instrument: Anton Toorell & Carolina Wallin Pérez
Du Som Hade Fel (Akustisk Version): Sanna Sikborn Erixon – gitarr, Anton Toorell – gitarr, Kristin Amparo Sundberg – kör, Lisa Björänge – kör, Ida Lindberg – kör. Inspelad & mixad av Elin Rosenberg at Park Studios.
Fotografier: Sami Sirviö. Grafisk design: Jörgen Ringstrand. Artwork: Carolina Wallin Pérez

psykLP001
a psykbunkern release
P&C psykbunkern/CWP

Listen on: