The News The Releases

Julia Lov – Kommer Du Ihåg

”Kommer Du Ihåg?” skriven av mig Julia Lov, producerad och mixad av fantastiska duon Alfred Sundström, Elias Edman under namnet Brokeboys, & Niklas Jarl. Mastrad av Sami Sirviö. 

När du har blivit dumpad och är olyckligt kär så kan du känna dig både ledsen och arg och allt där i mellan. I denna låten sjunger jag om hur tålamodet börjar ta slut när personen som lämnat en kommer tillbaka för tryggheten och saknaden av känslan tillsammans, men i slutet av dagen så väljer personen ändå att gå. 

Jag sjunger från en bit av mitt egna brustna hjärta då jag haft en väldigt tuff sommar och känt varenda ord som sjungs. 

Samtidigt som jag känt mig arg och sviken så har jag haft en starkare känsla som inte riktigt har gått att skriva ner, för den känslan av att bli ensam kvar och se personen gå vidare, tror jag man bara kan förstå om man varit med om det själv. 

Jag har börjat skriva på svenska och jag känner att jag kan uttrycka mig på ett starkare och känslosammare sätt. Om ni är nyfikna på mig och vad som kommer ske här näst så kan tala om att jag jobbar just nu med nästa singel. Ingen tycker om att vara olyckligt kär men jag får hoppas att ni ändå vill sjunga med och känna er lite mindre ensamma.

Kärlek, Julia Lov