The News The Releases

Carolina Wallin Pérez – Du Som Hade Fel. Singel och livesession-video!

Carolina Wallin Pérez – Du Som Hade Fel. Ny singel 17 november.

Carolina Wallin Pérez har sedan 2009 gjort sig ett välbekant namn med den stora publiken. Med sina totalt över 30 miljoner streams, varav naturligtvis många på hennes mycket populära kent tolkningar, har hon letat sig in på många lyssnares spellistor.

Nu är Carolina tillbaka med ny egen musik i form av en ny singel som heter Du Som Hade Fel. Den är skriven av Carolina, producerad av Carolina och Anton Toorell (Invader Ace) och mixad av Sami Sirviö (kent).

Spotify

Deezer

Carolina Wallin Pérez tog nyligen med sig ett fantastiskt gäng musiker och kom förbi här på Park Studios och spelade in en akustisk liveversion av hennes nya singel Du Som Hade Fel.
De som spelar är Carolina Wallin Pérez – sång, Lisa Björänge – kör, Ida Lindberg – kör, Kristin Amparo Sundberg – kör, Anton Toorell – gitarr och Sanna Sikborn Erixon – gitarr.

Inspelad live i Park Studios 15 november 2017. Filmad och klippt av Christoffer Flemström. Ljudinspelning och mix av Elin Rosenberg (Park Studios)

Carolina har just varit med som sångerska och musiker på hela julturnén 2017 med Weeping Willows. Hon har under de senaste åren spelat live på mängder av spelningar med artister som kent, Peg Parnevik, Lorentz, Ana Diaz, Petter, Say Lou Lou och Mariette bara för att nämna några.

Under våren 2018 kommer det flera nya låtar från Carolina, men det berättar vi mer om snart!